Testközelből a Nőileg magazin

Testközelből a Nőileg magazin

Az idei évben a Médiatér csoporthoz tartozó Nőileg magazin népszerűsítésének céljából munkatársaink két fesztiválon is képviseltették magukat.

A Marosvásárhelyi várban első alkalommal megrendezett KULT Alternatív Kulturális Fesztivál keretében főszerkesztőnk, Sebestyén Kinga, valamint munkatársaink, Kovács Eszter, Magyari Tekla és Csatlos Tünde a rendezvény mottójaként választott életbátorság témakört járták körbe egy kerekasztal-beszélgetés keretében.

283583828_133329229309601_2545394195792984340_n (1)

Nőileges munkatársaink a KULT Fesztiválon

Az eseményen kiállítóként is részt vettünk, és sajtóanyagaink, illetve reklámtárgyaink széles tárházával igyekeztünk színesebbé tenni a résztvevők fesztiválélményét. A hétvége folyamán a magazin számos olvasója és rajongója látogatott el hozzánk, akik támogatásukról biztosítottak. A kerekasztal-beszélgetés olyan személyek figyelmét is felkeltette, akik eddig még nem találkoztak Erdély egyetlen magyar nyelvű női magazinjával, ám lapkóstolónknak köszönhetően betekintést nyerhettek működésünkbe.

A következő alkalommal a szeptember 1-3. között megszervezett Sepsi Tabakó Fesztiválon találkozhattunk a magazin olvasóival, sőt egy olyan korosztály képviselőivel is megismerkedhettünk, akik a jövő generációjaként friss perspektívákkal gazdagítottak bennünket. A kerekasztal-beszélgetés során a sajtó szerepébe, a női magazinok világába kaphattak betekintést az érdeklődők, és kérdésekkel bombázhatták főszerkesztőnket, Sebestyén Kingát, illetve kolléganőinket Kovács Esztert és Bartos-Ménessy Kinga Kitty-t.

day1_filter-lapozzunk-megye-a-magazinok-altal-elore-a-vilag_KlarikLori_-01466-minSebestyén Kinga szerint párbeszéd híján híd nélkül marad a generációs átjárás

day1_filter-lapozzunk-megye-a-magazinok-altal-elore-a-vilag_KlarikLori_-01465-minBartos-Ménessy Kinga-Kittyt örömmel tölti el, ha sok a munkája és pörög az élete

day1_filter-lapozzunk-megye-a-magazinok-altal-elore-a-vilag_KlarikLori_-01470-min

Nő, anya, újságíró, feleség, főnök, barátnő, konyhatündér, futóbolond, álmodozó - ez mind-mind Kovács Eszter

Részvételünk mindkét rendezvényen lehetőséget biztosított arra, hogy emberközelebbivé tegyük a Nőileg magazint, és elkezdjünk felépíteni egy élő kapcsolatot olvasóinkkal.

Megosztás