Születésnapi villámakció a Míves Emberek Sokadalmán

Születésnapi villámakció a Míves Emberek Sokadalmán

Ha egy papírnyomtatású lap létének negyed évszázadát ünnepelheti az azt bizonyítja, hogy az újság megalapítása nem hiábavaló. Székelyföld hirdetési, reklám, információs és szórakoztató lapja, a Heti Hirdető augusztus 4-én lesz 25 éves, ez alkalomból pedig sok nyereménnyel kedveskedik olvasóinak.

A születésnap megünneplésének előzeteseként július 15-én, pénteken délután villámakciót tartott a Heti Hirdető a Székelyudvarhelyen megrendezett Míves Emberek Sokadalmán. A cégcsoport Rádió GaGa pólókba öltözött munkatársai a székelyudvarhelyi városi parkban zajló eseményen szórólapos és lufis figyelemfelkeltő akcióval csábították arra a közönséget, hogy olvassák még többen és még nagyobb bizalommal a Székelyhon és Krónika napilapokat, a Nőileg magazint, hallgassák minden nap a Rádió GaGát, és természetesen továbbra is ott legyen mindenki kezében a Heti Hirdető.

MES 1A Médiatér lelkes munkatársai lufiosztogatás közben

MES 3A léggömbök percek alatt elfogytak

A villámakció sokak kiváncsiságát felkeltette: a gyerekek főleg a lufiknak örvendtek, a nagyobbak viszont a születésnap apropóján meghirdetett nyereményjáték iránt érdeklődtek. Ez nem is csoda, hiszen augusztus 2-án 17 nyeremény talál gazdára. Ráadásul nem is akármilyen nyereményekről van szó, hiszen két olvasó családi wellnesshétvégére utazhat el a csíkszeredai Hunguest Hotel Fenyőbe, öt szerencsés autótulajdonos öt szett gumiabronccsal lesz gazdagabb, továbbá gazdára talál 10 darab heti hirdetős ajándékcsomag is. 

MES 2 (1)Nagyon sokan érdeklődtek a Heti Hirdető akciója iránt

A július 15-i villámakció keretén belül a Heti Hirdető és a cégcsoport munkatársai „bemelegítőként” Krónika, Székelyhon napilapokkal, Nőileg magazinnal ajándékozták meg a sokadalom látogatóit, a Heti Hirdető születésnapi nyereményjátékán való részvételre pedig szórólapokkal buzdították az érdeklődőket.MES 6Csapatfotó munka közben

Megosztás