Ördögien jó esték októberben

Ördögien jó esték októberben

Október közepe sem zajlott eseménytelenül a Médiatér háza táján, hiszen médiapartnerei voltunk az Eventikum és Traccs szervezésében lezajlott előadássorozatnak, ahol Ördög Nóráé és Nánási Pálé volt a főszerep. Na meg persze Mici és Venci is mosolyt csalt a több száz érdeklődő arcára.

Mivel a szeptemberi Nőileg magazin címlapjáról a magyarországi sztárműsorvezető köszönt vissza, ezért egyértelmű volt, hogy ott a helyünk a rendezvényeken. A résztvevőknek így lehetőségük volt megvásárolni a magazint, amelyben elolvashatták a kedvencükkel készült Arckép interjút. De friss, októberi magazinnal, illetve régebbi lapszámokkal is készültünk, hogy mindenki számára biztosítsuk a meghitt őszi estékhez az olvasnivalót.

IMG-20221013-WA0011

Sokaknak okoztunk örömet a Nőileggel 

Érdekességképpen eláruljuk, hogy a marosvásárhelyi beszélgetés moderátora, Csatlos Tünde már a kezdetektől a Nőileg magazin munkatársa, és a szeptemberi magazinba készült interjút is ő készítette Ördög Nórával.

csatlost

Csatlos Tünde a két magyarországi hírességet faggatja

A marosvásárhelyi, csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi rendezvények alkalmával személyesen találkozhattunk olvasóinkkal, amely pillanatok mindig különlegesek számunkra.

rozsaszin

A Médiatér munkatársai a magyarországi házaspárral. Elengedhetetlen kellék a Nőileg magazin

Köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy kifejezték a Nőileggel kapcsolatos véleményüket az eseményeken. Ezek a Médiatér munkatársai számára is iránymutatóak lehetnek a jövőre való tekintettel.

received_507109514279093

Lelkes munkatársaink mindhárom rendezvényen jelen voltak

Megosztás