Jókedvvel is fűszerezte gulyásételét a Médiatér csapata

Jókedvvel is fűszerezte gulyásételét a Médiatér csapata

A legjobb hangulatú csapat díját ítélték a Médiatér csapatának szombaton a Septimia Kupán tartott bográcsfőző-versenyen. A társaság már jól összeszokott tagjai örömfőzést tartottak, az elkészült ennivalót pedig jótékony célra ajánlották fel.

Teljes kikapcsolódási élményt nyújtott a tizenkettedik alkalommal megszervezett Septimia Kupa, amin szombaton mindenki találhatott kedvére való elfoglaltságot: lehetett strandolni, pihenni, de sportvetélkedőket is rendeztek, valamint főzőversenyen is bizonyíthattak a résztvevők.

or_septimiakupa-mediater-ebe-25
A szakmai zsűri a főzés minden pillanatára odafigyelt

A Médiatér csapata négy másik társasággal mérettetett meg a bográcsfőző-versenyen, ahol noha díjakat is osztottak, a hangsúly nem ezen volt: az elkészült fogásokat minden csapat jótékony célra ajánlotta fel.

Szombaton délelőtt meglepetés-alapanyaggal kezdtek neki a főzésnek a résztvevők: először egy különleges zöldséges alapanyagú krémet, félidőnél pedig csicseriborsót kaptak a csapatok, amit be kellett építeni az ételbe. A nemrég egyesült Rádió GaGa képviseletében a Médiatér csapatának tagjai végül a Médilyás nevű gulyást készítették el, amelyet egy borjúcsontból főtt alappal indítottak, és hagyományosan krumplival, hússal, zöldségekkel készítettek, valamint a konyhakertből gondosan összeválogatott fűszernövényekkel bolondították meg.

or_septimiakupa-mediater-ebe-18

A Médilyás elnyerte a kóstolók tetszését

A csapat tagjai szívvel-lélekkel és jó kedvvel főztek, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a legjobb hangulatú csapat díját kaptuk meg. Nem is fért hozzá kétség, hiszen közösségen belül megvolt az összhang, a kánikula ellenére is derűsen dolgozott mindenki, hogy minél finomabbra sikerüljön a gulyás. A nézelődőkhöz mindig volt egy-két jó szavunk, ezen felül a rendezvényen résztvevőket strandlabdákkal, léggömbökkel leptük meg, versenytársaink hölgytagjainak Nőileggel kedveskedtük, végül pedig az elkészült gulyást az Orbán Alapítványnak ajánlottuk fel.

or_septimiakupa-mediater-ebe-13

A strandlabdákat mindenki nagyon várta

or_septimiakupa-mediater-ebe-8

A Rádió GaGa labdái idén nyáron több helyszínen is jelen lesznek

Megosztás