Édesség és ínyencség – a Médiatér az V. Felsősófalvi Palacsinta Fesztiválon

Édesség és ínyencség – a Médiatér az V. Felsősófalvi Palacsinta Fesztiválon

Kitűnő hangulatban telt az V. Palacsinta Fesztivál Felsősófalván. Négy csapat nevezett be a palacsintakészítő versenyre, ebből az egyik a Médiatéré volt. A csapatok adományt is gyűjtöttek, a becsületkasszákba befizetett összeget pedig jótékony célokra fordították.

Sok ínycsiklandozó palacsinta mellett igazi különlegességek is terítékre kerültek a rendezvényen: lehetett kóstolni cukkinis, fürjtojásos, mézes, zöldcitromos és mentáscsokoládés palacsintát is. A Médiatér csapata  gesztenyepürés finomságot készített, ami mellé ingyenes Székelyhonnal, Krónikával és Nőileggel kedveskedtek az érdeklődőknek.

or_palacsinta-feszt-sofalva-li-12A Médiatér palacsintája. Stílszerűen a Heti Hirdető születésnapját hirdeti.

Az idei palacsintafesztiválra négy csapat jelentkezett: A Sajtós Palacsinta (Médiatér), a Remény Napköziotthon, a Vándorló Szeretet Karitatív Egyesület és a Lánglovagok (Felsősófalvi Tűzoltók). A díjazás négy szempont szerint történt: a zsűri a sátordíszítést, a tálalást, a tésztát és a tölteléket egyaránt figyelembe vette.
or_palacsinta-feszt-sofalva-li-4
Az ízek mellett a látványra is nagy hangsúlyt fordított csapatunk

A palacsintát vásárlók számára a csapatok becsületkasszát tartottak fenn, a befolyt összeget pedig jótékony célokra fordították.
or_palacsinta-feszt-sofalva-li-6
Sokan lapozták a helyszínen sajtótermékeinket

or_palacsinta-feszt-sofalva-li-5

Kreatív csapatnév, szépen díszített sátor

Megosztás